Var god vänta...

SAMSUNG 32GB Samsung Galaxy S6

Förstasidan / SAMSUNG 32GB Samsung Galaxy S6
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
SAMSUNG 32GB Samsung Galaxy S6 Flat Vit nordisk (SM-G920FZWANEE)

SAMSUNG 32GB Samsung Galaxy S6
Flat Vit nordisk

Varenr.:
SM-G920FZWANEE
EAN:
8806086676144
Expertrecensioner: 901 recensioner

Org. Artikel#: SM-G920FZWANEE
  • Bluetooth Ja
  • Kamera Ja
  • Skärmstorlek 5,1"
  • Vikt 138g
  • OS Android 5.x
  • Färg Vit
  • WIFI Ja
  • Operator lock Nej
  • Kapacitet 32GB
Beskrivning

Kraftfull prestanda
Galaxy S6 har en helt ny 64-bits processor som är mycket strömsnålare och kraftfullare än sina föregångare. Appar startar snabbare vilket gör multitasking och multimediafunktioner enklare och effektivare. Dessutom startar hela mobilen upp ca hälften så snabbt jämfört med andra Galaxy-telefoner.

Ljus och färgstark skärm
Den 5,1 tum stora Quad HD (2560X1440) ljusstarka Super AMOLED-skärmen ger levande bilder med skarpa och klara färger, även utomhus.

Betala med mobilen
Galaxy S6 har förberett dig för framtiden. Med den medföljande betalningsappen, som är kompatibel med NFC och streckkoder, kan du enkelt kan betala med mobilen.

Utökad säkerhet
Det finns kraftfulla säkerhetslösningarna installerade på Galaxy S6; KNOX och en fingeravtrycksläsare.

Dela med ett klick
Ett enda knapptryck är allt som krävs för att koppla ihop Galaxy S6 med en Samsung Smart TV via BLE (Bluetooth Low Energy). Spegla dina bilder och filmer på mobilen till TV:n och titta tillsammans med familj och vänner. Eller tvärtom - strömma filmer från TV:n till din mobil.

Smart Manager
Med appen Smart Manager är det enkelt att överblicka och anpassa inställningar för att batteristatus, lagring, RAM och säkerhet. Smart Manager känner av vilka appar som slukar batteri och ger rekommendationer om appar du bör överväga att avinstallera.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 ACE Options