Tjänster

Förstasidan / Tjänster
Ace Options kan erjuda flera tjänster som ett komplement till vår distribution av IT-produkter. Många kunder letar efter färdiga lösningar, vi erbjuder kostnadseffektiv konfiguration så dina lösningar kommer färdiga och redo för driftsättning i din IT-miljö.

För dom som letar efter en stabil finansieringslösning arbetar ACE Options med en tredjeparts-leverantör gällande finansiering av all IT-hårdvara och tillhörande mjukvara. Leasa dina produkter på önskat antal år och få en tydliga överblock av dina månadskostnader.

Vissa produkter kräver montering, interaktiva skärmar tex, vi kan erbjuda det som tjänst och utför ett proffsigt och väldokumenterat arbete. I många fall har vi ett fast pris på montering men vi offererar gärna det tillsammans med totallösningen för att du ska få ett så attraktivt pris som möjligt.

Då vi tillhandahåller modern utrustning med den senaste tecknologin kan det ibland bli intressant att titta på en utbildning, antingen för dig som återförsäljare eller för din kund. Vi kör både digitala utbildningar och på-platsen-utbildning. Offereras från case till case men titta också på våra produkterbjudanden då det ibland ingår utbildning.

Vi erbjuder också service och supportavtal till dina produkter, ibland har slutkunden äldre utrustning som är svår att uppdatera till nya produktlinjer, vi kan då erbjuda produkter och lösning enligt den äldre modellen och samtidigt erbjuda service och support, fria utbyten av produkter etc för att kunden ska känna trygghet med sin IT-miljö. Denna tjänst offereras separat mot förfrågan.

Har ni fler tankar och funderingar kring våra tjänster så kontakta oss gärna via växeln eller maila på: info@aceoptions.se

 
Copyright © 2022