Garanterat ACE

Förstasidan / Garanterat ACE

Garanterat ACE är vår lösning på garantier, returer, återköp och annat som kan ta tid och kraft. Allt vi levererar, levererar vi med fullständiga tillverkargarantier. Det är Garanterat ACE. Varje produkt, varje del och varje skruv omfattas av tillverkarnas garantier. Självklart skiftar garantierna från produkt till produkt och från leverantör till leverantör, men tillverkarnas garantier gäller alltid och oavsett. Det är Garanterat ACE.

En HP-server från oss kommer med samma garantier som i den traditionella kanalen. Servern är visserligen lite billigare, men den kommer med samma garantier. Likadant är det med switchar från Cisco, lagrings- lösningar från IBM, datorer, skärmar, minnen ...
Lägre pris men full leverantörs-garanti. Det är Garanterat ACE.

 
Ett exempel.
Har du köpt eller ska du köpa en ny HP-server och är sugen på att förbättra garantin med HP CarePack? Bra idé. Och du vet väl att det inte spelar någon roll var eller av vem du handlar eller om du köper server och garanti samtidigt eller var för sig hos olika säljare? Den förbättrade garantin gäller ändå, vare sig du väljer att shoppa i den traditionella kanalen eller hos oss.

Ett annat exempel.
Är switchen stendöd när du packar upp och installerar den? Självklart gäller reglerna för DOA-hantering när du handlar hos oss. Faktum är att våra villkor för returhantering är lika bra som dem i den traditionella kanalen plus att vi är både enklare och smidigare att ha att göra med också. Och dessutom har du 30 dagar på dig istället för 10 som annars är vanligt.

Ytterligare ett exempel.Har du råkat göra en felbeställning? Inga problem, hos oss har du full returrätt på alla volym-produkter. Byt eller få pengar tillbaks. Har du redan öppnat kartongen? Då gör vi något som ingen annan gör. Vi tar tillbaks varan så att du kan byta eller få pengar tillbaks. Enda avgiften är ett avdrag på femton procent eller 500 kronor eftersom vi inte längre kan sälja varan som oanvänd.

Det var några exempel på Garanterat ACE. Leverantörsgarantier, returrätt, DOA- hantering, återköp ... Allt fungerar precis som det gör i den traditionella kanalen, förutom att varorna är billigare och hanteringen enklare när du handlar av oss, den andra kanalen. Vi hjälper dig dessutom att prata med leverantörerna, att registrera dina garanti-ärenden och att hitta rätt folk att kommunicera med. Vi hjälper dig att göra saker och ting både enklare och smidigare. Inget tjafs. Inget krångel. Snabba svar och snabb hjälp. Det är också Garanterat ACE.

Våra garantier skiljer sig ingenting från garantierna i den traditionella kanalen, om man bortser från att våra garantier många gånger är lite generösare och lite enklare att hantera. Det är också Garanterat ACE.


 

Copyright © 2022