Om ossAce Options AB är ett IT-distributionsföretag som etablerades i Täby 2002. Vi har med andra ord lång erfarenhet av IT-produkter och tjänster och kan guida dig till rätt produkter och lösningar. Våra 11 medarbetare finns alltid tillgängliga för att svara på offerter, förfrågningar och allmänna funderingar. 

Vårt huvudkontor och Sverigelager finns i Sollentuna på Bergkällavägen 34, du är alltid välkommen för en fika, lite prat eller om du bara vill hämta dina beställda produkter direkt från vårt lager.

Vår styrka är vår produktmix och vårt kunnande. Vi arbetar idag med marknadens bästa leverantörer (och kunder) och kan erbjuda prisfil med 75.000 produkter men den kan också anpassas för att passa just dina produktbehov. Är du intresserad av en prisfil så kontakta joakim@aceoptions.se

Vi tänker på miljö och erbjuder också begagnade produkter som är kontrollerade och färdiga för leverans. Betydligt billigare, likvärdig garanti på de flesta produkter och möjligt att teckna service- och supportavtal direkt med oss på ACE Options. Hör av er till ulf@aceoptions.se om du vill veta mer om det.

Vi levererar produkterna från vårt Sverigelager inom 24 timmar (vid order före kl 14.30). Övriga produkter levereras inom 3-5 dagar och specialprodukter inom 7-10 dagar (tiderna framgår av orderbekräftelsen).

- Vårt huvudfokus är server, nätverk, reservdelar, support och service till ert IT-System och ert Datacenter.

- Vårt huvuduppdrag är att förenkla, förbättra, förlänga ert nya och befintliga IT-system.
  Du slipper flera leverantörer och olika supportavtal, vi hjälper er med all utrustning och support oavsett märken och modell.

Vårt mål är att skapa stora ekonomiska och miljömässiga besparingar genom att ni köper in ny hårdvara till lägre pris, att vi kan förlänga livslängden på ert befintliga IT-System och på era supportavtal och att vi kan hitta lösningar som enkelt kan driftsättas.

Copyright © 2022