Var god vänta...

HPE Power Pack

Förstasidan / HPE Power Pack
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HPE Power Pack (F4C80AA)

HPE Power Pack

Varenr.:
F4C80AA
EAN:
0888182125199

Dubbla strömportar för ett rörligt liv.
  • Typ Power
Beskrivning

Produktbeskrivning

En trygg försäkring om något oväntat skulle inträffa – ta med dig HP Power Pack på resan så kan du omedelbart ladda de flesta plattor och smartphones som stöder laddning via en mikro-USB-port.

Viktiga säljargument och fördelar

    Håll igång samtal, chatt eller video. Du kan bekvämt ladda två enheter samtidigt via en mikro-USB-port som stöder de flesta surfplattor[1] och smartphones.
  • Avbryt inte den första åtgärden bara för att du börjar med en ny. Ladda energiförrådet samtidigt som du laddar ur din platta och smartphone – allt med skydd mot spänningsfluktuationer[2].
  • Lätt att förvara och ta med på resan. Minimalistisk kompakt design som ryms i de flesta tillbehörsfickor.
  • HPs ettåriga begränsade garanti ger dig sinnesfrid.

Inkl. i leveransen

    Power Pack; USB-kabel; Snabbstartspaket; Dokumentation; Garantisedel
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 ACE Options