Var god vänta...

HPE notebookstativ II med dubbla

Förstasidan / HPE notebookstativ II med dubbla
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.

HPE notebookstativ II med dubbla
gångjärn

Varenr.:
E8F99AA
EAN:
887758871850
  • Typ Mount / Stand
Beskrivning

Produktbeskrivning

Skapa snabbt och enkelt en bekväm arbetsyta för din bärbara dator eller din bärbara dator och en dockningsstation genom att lyfta upp dem från skrivbordet med HP notebookstativ II med dubbla gångjärn.

• Du kan använda stativet för en rad olika bärbara HP-datorer och dockningsstationer.1 Beroende på vilka portar dockningsstationen har kan du även ansluta kringutrustning som tangentbord och mus eller en extern enhet för en total arbetsplatslösning.


• Snäpp helt enkelt fast dockningsstationen i facket och anslut dina kringenheter så är du redo att arbeta varje gång du dockar din bärbara dator.


• Om du föredrar att arbeta utan docka kan du placera den bärbara datorn direkt i facket. Använd kabelhanteringsfunktionen för att hålla kablarna ur vägen och skapa en ren arbetsyta.


1 Se produktspecifikationerna på http://h18006.www1.hp.com/products/quickspecs/13067 _div/13067_div. pdf för kompatibla produkter.

Inkl. i leveransen

    HP notebookstativ II med dubbla gångjärn och dokumentation; Levereras fullt monterat i grundkonfiguration/med avancerad dockningsstation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2017 ACE Options