Var god vänta...

HP Value ryggsäck - 40,6 cm

Förstasidan / HP Value ryggsäck - 40,6 cm
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.

HP Value ryggsäck - 40,6 cm
(16 tum)

Varenr.:
QB757AA
EAN:
0886111796052

Lätt design som inte tynger dig
  • Storlek 16"
  • Type Backpack
  • Color Black
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP Value-ryggsäcken (40,6 cm (16 tum)) erbjuder förvaringsutrymme till fördelaktigt pris. Ett specialfack på insidan skyddar den bärbara datorn medan den yttre sidofickan är perfekt för sådant du måste få tag i snabbt.

Viktiga säljargument och fördelar

    Den här ryggsäcken är enkel och lätt och ger dig stor rörelsefrihet till bra pris. Skydda din bärbara dator i det rymliga facket med dubbelt blixtlås, som har en specialficka för bärbara datorer för extra skydd, och lägg alla dina småsaker i den yttre sidofickan.
  • HP Value-ryggsäcken (40,6 cm (16 tum)) erbjuder gott om förvaringsutrymme till fördelaktigt pris. Den lätta designen känns inte tung under resan.
  • Vi utvecklade HP Value-ryggsäcken på 40,6 cm (16 tum) med din komfort i åtanke, och gav den flexibla axelremmar och baksidan en meshvaddering. Stoppa bara in den bärbara datorn i den inre specialfickan – du kommer inte ens att märka att den är där.

Inkl. i leveransen

    Ryggsäck
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2017 ACE Options