Var god vänta...

HP Professional ryggsäcksfodral

Förstasidan / HP Professional ryggsäcksfodral
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.

HP Professional ryggsäcksfodral

Varenr.:
H4J93AA
EAN:
0887111387639
  • Storlek 15,6"
  • Type Backpack
  • Color Black
Beskrivning

Produktbeskrivning

Med en kombination av komfort och funktion är HP Professional-ryggsäcken utformad för att rymma en bärbar dator på upp till 15,6 tum plus allt du behöver för en aktiv dag eller vecka på rörlig fot.

• Förvaringen omfattar fickor invändigt och utvändigt och ett rymligt vadderat innerfack för din bärbara dator och dina mappar, och det finns t.o.m. ett datorplattefack så att du kan bära med dig och skydda alla dina enheter.


• Ett säkert blixtlåsförsett utrymme på baksidan av ryggsäcken skyddar ditt pass eller andra värdehandlingar. Ett resväskfäste ger ultimat bärbarhet.


• Vadderad axelrem och vadderat handtag gör väskan enkel att bära med sig.

Viktiga säljargument och fördelar

    Förvaringen omfattar fickor invändigt och utvändigt och ett rymligt vadderat innerfack för din bärbara dator och dina mappar, och det finns t.o.m. ett datorplattefack så att du kan bära med dig och skydda alla dina enheter.
  • Ett säkert blixtlåsförsett utrymme på baksidan av ryggsäcken skyddar ditt pass eller andra värdehandlingar. Ett resväskfäste ger ultimat bärbarhet.
  • Vadderad axelrem och vadderat handtag gör väskan enkel att bära med sig.

Inkl. i leveransen

    HP Professional ryggsäcksfodral; Dokumentation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2017 ACE Options