HP Printer Kompatibel bläckpatron Hp(AH-364)

Förstasidan / HP Printer Kompatibel bläckpatron Hp(AH-364)
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP Printer Kompatibel bläckpatron Hp(AH-364) (C9364EE)

HP Printer Kompatibel bläckpatron Hp(AH-364)

Artikelnr:
C9364EE

Leveranstid: 0-1 Dagar
Org. Artikel#: C9364EE
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 337 svart bläckpatron med Vivera-bläck ger text av laserkvalitet med djupare svärta som har bättre beständighet mot kladd från överstrykningspennor. Det här nya svarta bläcket har förbättrad hållbarhet och överlägsen färgbeständighet.

Viktiga säljargument och fördelar

  Få enastående resultat med skarp svart text och tydlig grafik och tydliga diagram. Nytt pigmentbaserat bläck som utvecklats tillsammans med färgbläck i HP 342 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud för att ge problemfria utskrifter av professionell kvalitet. Idealisk för allt från vardagskorrespondens till slående projekt, presentationer och broschyrer. Avancerad bläckpatronsteknik garanterar utmärkta resultat varje gång.
 • Innovativ patrondesign innehåller en bred 9/16" skrivarsträng som ger imponerande snabb utskriftshastighet. Tillförlitlig prestanda vid höga hastigheter gör denna patron idealisk för utskrift av stora dokument med många sidor eller flera kopior. Snabbare resultat innebär att du inte behöver vänta – så du får mer gjort på den tillgängliga tiden och frigör skrivaren så att andra kan använda den.
 • Patrondesign med hög kapacitet som varar länge ger färre patronbyten och högre produktivitet. Smart utskriftsteknik* ger enkel inställning, tillförlitlig prestanda och utskrifter med utmärkt kvalitet. Systemet kontrollerar installationen och bekräftar att den är en original HP-patron. Skrivaren kommunicerar med patronen och gör löpande justeringar för att säkerställa att du får utskrifter med genomgående hög kvalitet. Bekymmersfri utskrift – larm på skärmen berättar när bläcket håller på att ta slut.

Målgrupp

Idealiskt för dem som har en bläckstråleskrivare från HP och behöver skriva ut proffsiga dokument hemma eller på kontoret som har en större beständighet mot kladd från överstrykningspennor.

Textbaserade projekt med allt från professionella dokument som nyhetsbrev, till reklammaterial som broschyrer, till personliga kort och affischer.

Egenskaper och fördelar

 • Markera i dina dokument med överstrykningspenna – det här bläcket ger mer kladdbeständig text.
 • Arkivera dokument som behåller sin text- och färgkvalitet.
 • Skriv ut mörkare text av laserkvalitet med förbättrat svart HP Vivera-pigmentbläck.
 • Få tydliga, skarpa resultat med HP:s egentillverkade svarta pigmentbläck.
 • Skriv ut skarp text och grafik med en bläckpatron som samutvecklats med HP Vivera färgbläck.
 • *Grundat på pappersbranschens förutsägelser för syrafritt papper; stabilitetsdata för färgämnen i rumstemperatur är baserade på liknande system som testats enligt ISO 11798 och ISO 18909.

Inkl. i leveransen

  Bläckpatron
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2019 ACE Options