Var god vänta...

HP LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR

Förstasidan / HP LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP 575dn, demo (CD644A#B19-NOB)

HP LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR
MFP 575dn, demo

Varenr.:
CD644A#B19-NOB

Produkttyp: -NOB
Leveranstid: 0-1 Dagar
Org. Artikel#: CD644A#B19
Beskrivning

Produktbeskrivning

Påskynda processer och förvandla dokument till dynamiska digitala filer med en MFP i bordsformat som ger otroliga färger. Mångsidiga verktyg för skanning, bearbetning, dirigering och hämtning bidrar till ökad produktivitet. Förenkla administrationen och förbättra säkerheten.

Få banbrytande prestanda med klassens bästa skanning för exakta resultat.

• Få snabba resultat med dubbelsidig enkelpasskanning och HP EveryPage1. Ta bort tomma sidor automatiskt.


Upplev färg av förstklassig kvalitet på den stora skärmen.

• Hantera jobb direkt på denna MFP i bordsformat med hjälp av HP Easy Select-färgpekskärmen på 20,3 cm (8 tum).


Gläd dig åt förstklassig administrerbarhet, utökningsbarhet och robusta säkerhetsfunktioner.

• Förlita dig på kraftfulla lösningar som hjälper dig få kontroll över färgkostnaderna2 och implementera och skydda dina skrivare.


Sänkta energikostnader och minskad miljöpåverkan.

• Spara energi med HPs teknik för automatisk start/avstängning, som startar skrivaren när du behöver den och stänger av den när du inte behöver den3. Spara ström med direktuppvärmningsteknik4.


1 Den automatiska dokumentmatarens kapacitet är 100 ark på HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c; kapaciteten är 50 ark på HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn och M575f.

2 Funktionerna för kontroll av färganvändning varierar från enhet till enhet.

3 HPs Auto-On/Auto-Off-funktioner är beroende av skrivaren och dess inställningar; kan kräva uppgradering av fast programvara.

4 Jämfört med produkter som använder traditionell fixering.

Inkl. i leveransen

    HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn (inklusive inbyggd automatisk dubbelsidig utskrift, inbäddad HP Jetdirect 10/100/1000 Base-T Ethernet-printserver och inbäddad HP High-Performance Secure-hårddisk); strömsladd; HP LaserJet-tonerkassetter, 1 svart (~5 500 sidor), 1 vardera av magenta, cyan och gul (~6 000 sidor); CD-ROM med programvara och dokumentation; Installationsguide, supportbroschyr
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 ACE Options