Var god vänta...

HP H5000 neonorange Bluetooth-headset

Förstasidan / HP H5000 neonorange Bluetooth-headset
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.

HP H5000 neonorange Bluetooth-headset

Varenr.:
J2X03AA#ABB
EAN:
0888793136775
  • Typ Wireless Earphone
Beskrivning

Produktbeskrivning

Tydligt stereoljud, rörelsefrihet, klara färger och pekreglage – allt med HP Micro Stereo Headset. Använd den här kompakta enheten för trådlös strömning av klart och tydligt ljud för musik eller samtal när du är ansluten till i stort sett vilken Bluetooth®-enhet som helst.

Ljud som du bekvämt kan ta med dig

• Clip and go with an ultra-tiny stereo receiver streaming crisp audio media or calls from any Bluetooth®-enabled device from up to 30' away.


Lyssnarkomfort och enkel kontrollfunktion

• Flexibla öronproppar av silikon som ger en klar ljudåtergivning samt platta kablar, som inte trasslar så lätt, för inline-mikrofon och reglage


Färger som syns

• Den kompakta mottagaren, med matchande kablar och flexibla öronproppar av silikon, återspeglar din personliga stil med levande färger i neonlila, orange, svart eller vitt.

Viktiga säljargument och fördelar

    Clip and go with an ultra-tiny stereo receiver streaming crisp audio media or calls from any Bluetooth-enabled device from up to 30' away.
  • Flexibla öronproppar av silikon som ger en klar ljudåtergivning samt platta kablar, som inte trasslar så lätt, för inline-mikrofon och reglage
  • Den kompakta mottagaren, med matchande kablar och flexibla öronproppar av silikon, återspeglar din personliga stil med levande färger i neonlila, orange, svart eller vitt.

Inkl. i leveransen

    Bluetooth-fäste; Hörlurar; Extra gummiskydd för öronproppar; USB-kabel; Dokumentation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2017 ACE Options