Var god vänta...

HP bildskärms- och notebookstativ II

Förstasidan / HP bildskärms- och notebookstativ II
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP bildskärms- och notebookstativ II (E8G00AA#AC3)

HP bildskärms- och notebookstativ II

Varenr.:
E8G00AA#AC3
EAN:
887758871874
  • Typ Mount / Stand
Beskrivning

Produktbeskrivning

Skapa snabbt och enkelt en bekväm arbetsyta för din bärbara dator eller din bärbara dator och en dockningsstation och en extern bildskärm med HP bildskärms- och notebookstativ II, så att din bärbara dator, dockningsstation och bildskärm lyfts upp från skrivbordet.

• Du kan använda stativet för en rad olika bärbara HP-datorer och dockningsstationer, och för en bildskärm på upp till 24 tum. 1 Beroende på vilka portar dockningsstationen har kan du även ansluta kringutrustning för en total arbetsplatslösning.


• Snäpp helt enkelt fast dockningsstationen i facket och placera bildskärmen på VESA-fästet så är du redo att arbeta varje gång du dockar din bärbara dator.


• Om du föredrar att arbeta utan docka kan du placera den bärbara datorn direkt i facket. Använd kabelhanteringsfunktionen för att hålla kablarna ur vägen och skapa en ren arbetsyta.


1 Se produktspecifikationerna på http://h18006.www1.hp.com/products/quickspecs/13067 _div/13067_div. pdf för kompatibla produkter.

Inkl. i leveransen

    Stativ; Plattform för bärbar dator; 1 höj- och sänkbart glidfäste för bildskärm; Maskinvarupaket och dokumentation; Levereras monterat i grundkonfiguration/med avancerad dockningsstation
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 ACE Options