Var god vänta...

HP 90 W smart nätadapter

Förstasidan / HP 90 W smart nätadapter
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.

HP 90 W smart nätadapter

Varenr.:
G6H43AA#ABB
EAN:
888182770443
  • Typ Power
Beskrivning

Produktbeskrivning

Ge optimal strömförsörjning och undvik strömfluktuationer på din bärbara HP-dator med HP 90 W smart nätadapter. Nu tillgänglig med en ny högervinklad kontakt (90 °) som minskar påfrestningarna på kabeln och har en extra dongel för omvandling från 4,5 mm till 7,4 mm. Med denna som ersättnings- eller reservadapter är du förberedd med rätt anslutning.

Du kan tryggt göra det du vill

• Med optimal prestanda tack vare smart pin-teknik och minskad risk för spänningsstötar, samtidigt som strömförbrukningen blir minimal.


Flexibla anslutningar

• Med en specialdesignad dongel som möjliggör enkel omvandling från den nya standardkontakten på 4,5 mm till 7,4 mm-kontakten på HPs tidigare notebook-datorer.


Bekväm åtkomst när det är trångt

• Den nya högervinklade (90°) kontakten på 4,5 mm möjliggör anslutning vid begränsat utrymme och gör att du slipper böja kabeln så mycket, vilket underlättar kabelhanteringen och förlänger livslängden.

Inkl. i leveransen

    Nätadapter, kabel, 4,5 mm (F) - 7,4 mm (M) dongel, snabbstartsanv. garanti
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2017 ACE Options