Var god vänta...

DELL P2214H - LED Monitor - 21inch

Förstasidan / DELL P2214H - LED Monitor - 21inch
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL P2214H - LED Monitor - 21inch (210-AGXO)

DELL P2214H - LED Monitor - 21inch

Varenr.:
210-AGXO
EAN:
5397063347827

Dell 22 Monitor P2214H - 54.6cm(21.5") Black, EUR 3 Yr Basic Warranty
 • Skärmstorlek 21,5"
 • Widescreen Ja
 • Upplösning 1920 x 1080 pixels
 • Typ LED
 • DVI Ja
 • VGA Ja
 • HDMI Nej
 • DisplayPort Ja
 • Pekskärm Nej
 • Högtalare Nej
 • 3D Nej
Beskrivning

En skärm med enastående skärpa för produktiva kontor.
Ljusstark och klar med visningsfunktioner och anslutningsmöjligheter som hjälper till att öka produktiviteten i företaget och i hemmet.
- Flexibla visnings- och anslutningsmöjligheter: Fullt justerbart stativ och en omfattande uppsättning analoga och digitala anslutningsportar och -kablar.
- Imponerande bildskärpa: Full HD-upplösning på 1920 x 1080 med en ultrabred visningsvinkel på 178°/178°.
- Miljömedveten och pålitlig: Utformad för att följa de senaste miljö- och regelstandarderna och med skydd i form av Premium Panel-garanti och förhandsersättning av felaktig produkt1.

Flexibla visningsmöjligheter
DellTM 22-tums skärm – P2214H anpassas efter hur du arbetar och ger dig praktiskt taget alla anslutningsalternativ du behöver under dagens lopp.
- Skärmstativet går att justera på en mängd sätt vilket ger dig en maximal visningsupplevelse;
- Byt enkelt från liggande till stående läge – på så sätt kan du se stora webbsidor utan att behöva rulla så mycket;
- Dells bildskärmshanterare är det enda programmet du behöver för att manuellt justera eller automatiskt tilldela optimala förinställda lägen till specifika program.

VESA-kompatibilitet
Om du vill ha ett annat monteringsalternativ som passar just din arbetsplats kan du köpa din P2214H-skärm utan stativ . Den VESA-kompatibla monteringsplattan gör det enkelt att anpassa olika lösningar (monteringspaketet säljs separat), inklusive:
- Dell-monitorarm för en bildskärm;
- Dells dubbla bildskärmsstativ;
- Paket för väggmontering.

Flera anslutningsmöjligheter
En omfattande uppsättning analoga och digitala anslutningsportar och -kablar ingår:
- VGA;
- DisplayPort;
- DVI-D (exklusive DVI-D-kablar);
- USB.

Imponerande bildskärpa
Varje detalj är skarp och klar
- Full HD-upplösning på 1 920 x 1 080 vid 60 Hz (max);
- LED-bakgrundsbelysning;
- Ljusstyrka på 250 cd/m² (normal);
- 85 % färgskala (normalt).

Klara färger som återges konsekvent i en ultrabred betraktningsvinkel
IPS-tekniken (In-Plane Switching) ger skarp bild där färgerna återges konsekvent och korrekt med ett bildförhållande på 16:9 som erbjuder:
- En ultrabred betraktningsvinkel på 178 °/178 °;
- Utmärkt bildkvalitet med högt dynamiskt kontrastförhållande på 2 000 000:1 (normalt) som ger mättat svart, skinande vitt och enastående detaljer;
- Kontrastförhållande på 1 000:1 (normalt).

Utformad för yrkesmänniskor
För stora and små företag är P2214H idealisk för system med Latitude, OptiPlex och Dell Precision som kör högpresterande företagsprogram. Det är också en utmärkt skärm för Latitude- och XPS-system i kontorsmiljöer där hemma.

Miljömedveten design
Dell 22-tums skärm – P2214H uppfyller de senaste miljö- och regelstandarderna.
- ENERGY STAR® -certifierad;
- EPEAT® Gold-klassad;
- TCO Certified Displays;
- Uppfyller China Energy Label-standarden (CEL).

P2214H är BFR/PVC-fri (förutom externa kablar) med mer än 25 procent återvunnen plast i chassit.

Energisnål utformning
Med 26 W strömförbrukning vid normal drift (normalt) och mindre än 0,3 W strömförbrukning i viloläge kan P2214H hjälpa till att hålla energikostnaderna nere.
Hantera strömförbrukningen klokt med funktionen PowerNap som du kan aktivera med Dells bildskärmshanterare för att tona ned bildskärmen till minimal ljusstyrka eller försätta den i viloläge när den inte används.

Service och tillbehör.
Få sinnesro med Dells begränsade maskinvaruservice och förbättra din användarupplevelse med Dell-tillbehör eller köp din P2214H-skärm utan stativ om du vill prova andra monteringsalternativ.

Begränsad maskinvaruservice:
Eftersom den har 3 års begränsad maskinvaruservice och förhandsersättning av felaktig produkt, kan du tryggt börja använda din Dell 22-tumsskärm – P2214.

Premium Panel-garanti:
Med Dells Premium Panel-garanti får du ett kostnadsfritt byte av skärmen under giltighetsperioden för den begränsade maskinvaruservicen om en enda ljus pixel hittas.

Tillbehör:
Tillvalen Dells rörliga bildskärmsarm, Dells dubbla bildskärmsstativ och paket för väggmontering ger dig flexibla alternativ för en förbättrad funktionell arbetsplats. Om du vill ha fylligt stereosurroundljud kan tillvalet Dells högtalarpanel AC511 smidigt monteras nedtill på din P2214H-skärm (monteringsanordning och högtalarpanel säljs separat).

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 ACE Options