Var god vänta...

APPLE 13,3/ Core i5 1.6GHz/

Förstasidan / APPLE 13,3/ Core i5 1.6GHz/
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
APPLE 13,3/ Core i5 1.6GHz/ 4GB/ 128GB Flash (MJVE2KS/A)

APPLE 13,3/ Core i5 1.6GHz/
4GB/ 128GB Flash

Varenr.:
MJVE2KS/A
EAN:
888462392693
Expertrecensioner: 69 recensioner

Org. Artikel#: MJVE2KS/A
 • Skärmstorlek 13,3"
 • Upplösning 1440 x 900 pixels
 • Pekskärm Nej
 • Vikt 1,4Kg
 • Mobilt bredband Nej
 • OS Mac OS X
 • HDD 0GB
 • SSD / Flash 128GB
 • Minne 4GB
 • Processor Intel Core i5
 • Modell Apple Macbook AIR
Beskrivning

MacBook Air
Nya femte generationen Intel Core-processorer. Thunderbolt 2. Samma batteritid.

Upp till 12 timmars batteritid.
Kopplar inte av förrän du gör det.

Med 11-tums MacBook Air får du upp till 9 timmars batteritid på en enda laddning och med 13-tumsmodellen upp till hela 12 timmar. Så du kan jobba från morgonkaffet tills du pendlar hem på kvällen, utan sladd. När det är dags för lite välförtjänt vila kan du titta på iTunes-filmer i upp till 10 timmar på 11-tumsmodellen eller i upp till 12 timmar på 13-tumsmodellen. Och med en standby-tid på 30 dagar kan du vara borta flera veckor och sedan fortsätta precis där du slutade.*

Tunn. Lätt. Kraftfull.
Och redo för allt.

Vad du än håller på med så är nya femte generationen Intel Core i5- och i7-processorer med Intel HD Graphics 6000 med på noterna. Det går supersnabbt att redigera foton och surfa på webben. Allt det här får plats i en otrolig unibody-konstruktion som bara är 1,7 cm tunn och väger 1,08 kg.

Stöd för 802.11ac Wi-Fi.
Nästa generation trådlöst.

Den senaste 802.11ac-tekniken i MacBook Air tar Wi-Fi-prestandan till nya höjder. Om du ansluter till en 802.11ac-basstation – till exempel AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule – får du upp till tre gånger snabbare Wi-Fi jämfört med föregående generation. 802.11ac ger också längre räckvidd, så att du kan röra dig friare än tidigare.

Snabb, helt flashbaserad lagring.
Klara. Färdiga. Färdigt.

Flashlagringen i MacBook Air är upp till 17 gånger snabbare än vanliga bärbara datorers hårddiskar med 5400 varv/minut. Så allt du gör känns snabbt och smidigt. MacBook Air vaknar dessutom snabbt ur viloläget tack vare flashlagring och femte generationen Intel Core-processorer.

Kraftfulla appar ingår.
Det är bara att börja jobba. Eller leka.

Varje ny Mac levereras med iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers och Keynote. Så att du kan sätta igång att jobba eller skapa direkt. De här apparna har uppdaterats för att matcha OS X Yosemites stilrena utseende. Du får också bra appar för e-post, surf, sms och FaceTime-samtal. Och det finns till och med en app för att hitta nya appar.

OS X Yosemite.
Världens mest avancerade operativsystem.

Det är lätt att använda, snyggt att se på och utvecklat för att dra full nytta av hårdvaran i din Mac – OS X Yosemite är världens mest avancerade operativsystem för datorer. Det innehåller en samling suveräna appar för sådant som du gör varje dag. Och det får din Mac och dina iOS-enheter att fungera perfekt tillsammans.

*Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Copyright © 2018 ACE Options